Публикация

Водещи специалисти по репродуктивна и фетална медицина се събират наесен в София

Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“ организират за десети път Софийския симпозиум по репродуктивна медицина


На 28 и 29 октомври в София Хотел Балкан (бившия хотел „Шератон“) ще се проведе Х юбилеен Софийски симпозиум по репродуктивна медицина. За десета поредна година Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“ организират този авторитетен научен форум, който привлича водещи български и чуждестранни специалисти по репродуктивна медицина, гинекологична онкопрофилактика, оперативна гинекология, фетална медицина, акушерство и неонатология.



В атрактивната научна програма на тазгодишния форум ще бъдат обхванати въпросите, свързани със зачеването чрез приложение на възможностите на съвременната репродуктивна медицина, с надлежното проследяване на бременността и новите постижения в пренаталната и феталната медицина и с раждането от акушерска и неонатологична гледна точка с обсъждане на съвременните тенденции.

И тази година ще бъдат използвани възможностите на съвременната телемедицина за предаване на живо на оперативни интервенции и високоспециализирани ултразвукови прегледи. Ще бъдат организирани и практически workshop семинари в областта на ултразвуковата фетална диагностика и ендоскопската гинекологична хирургия. За пръв път на симпозиума ще бъде проведена и специална сесия за акушерки с практически обучения и презентации.

X
Софийски симпозиум по репродуктивна медицина е юбилейното издание на престижен и популярен научен форум, който привлича интереса на широк кръг от специалисти. Миналогодишното издание бе посетено от над 250 делегати от цялата страна, като амбицията на екипа ни е тазгодишното издание да разшири значително броя на участниците. И тази година събитието ще бъде организирано с медийното партньорство на водещи специализирани здравни и женски медии.

Повече информация за Х
юбилеен Софийски симпозиум по репродуктивна медицина, за таксите за правоучастие и за онлайн регистрация за участие може да посетите сайта на Института по репродуктивно здраве на адрес: www.reproduktivnozdrave.org

Снимки и видео от миналогодишното издание на научния форум можете да видите от страницата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на адрес:
http://shterevhospital.com/about/?p=1896

Коментари