Публикация

CredoWeb и Ecopharm на 13-та Олимпиада на бизнес лидерите

Здравето е наше кредо

На 25 юни служители и топ мениджъри от над 30 водещи български и международни компании премериха сили в 13-та Олимпиада на бизнес лидерите. Спортният форум се проведе в отличната база на Англо-американското училище в София.

 

15 дисциплини, сред които футбол, тенис на корт, тенис на маса, волейбол, бадминтон, дартс, шах, салса, канадска борба, дадоха възможност на участниците да влязат в приятелско единоборство, показвайки, че спортът и спортсменството са важна част от съвременния бизнес. Представители на най-големите български и международни компании – членове и съмишленици на БФБЛ, представители на институциите, дипломати, спортисти, обществени фигури, медии се включиха в спортните надпревари.

 

"Здравето е наше кредо" беше мотото на приятелския екип на КредоУеб и Екофарм, които рамо до рамо демонстрираха спортен хъс и добро настроение. Момчетата от футболния ни отбор се справиха повече от отлично (само с една загуба) , заемайки почетното 5-то място след оспорвана конкуренция на добре сработени отбори. Футболистите ни демонстрираха перфектна форма и висок дух, давайки сериозна заявка за бъдещи победи.

 

Участниците ни в турнирите по бадминтон, тенис на маса, дартс и шах също се справиха достойно, оправдавайки олимпийския принцип " The most important thing in life is not the triumph, but the fight; the essential thing is not to have won, but to have fought well“ – „Най-важното нещо в живота е не триумфа, а битката; важното е не да си победил, а да си се борил добре“.

Коментари