Публикация

Стартира проект за партньорство между Американската клиника за гръбначни заболявания, Русенски университет „Ангел Кънчев“ и УМБАЛ-Русе

Водещият лекар по хиропрактика, проведе отворена лекция в Русенския университет, на която студенти и млади лекари се запознаха с иновациите в неоперативното лечение на гръбначните заболявания, за причините за болките в гърба и за хиропрактиката като лечебен метод


Днес, д-р Марк Бери от Американската клиника за гръбначни заболявания, д-р Йосиф Новаков, заместник-председател на Съвета на директорите на УМБАЛ-Русе и ректорът на РУ „Ангел Кънчев“ проф. Велизара Пенчева обсъдиха възможността за бъдещо обучение в специализирани курсове по хиропрактика в русенската Алма матер.

На разговорите представители на инвеститорите в Американската клиника потвърдиха интереса си в тази посока и заявиха своето желание за партньорство.

Припомняме, че днес в Русе д-р Марк Бери, който е водещ лекар по хиропрактика, проведе отворена лекция в Русенския университет, на която студенти и млади лекари се запознаха с иновациите в неоперативното лечение на гръбначните заболявания, за причините за болките в гърба и за хиропрактиката като лечебен метод. Д-р Бери бе в града по покана на УМБАЛ-Русе и висшето учебно заведение.

Коментари