Публикация

ЗА НАЙ-УЯЗВИМИТЕ - Благотворителна кампания в подкрепа на АГ болница - Варна

Зарадвай детето си с парти или подарък и спаси живота на друго


Стартира благотворителна кампания, под надслов „За най-уязвимите“. Екипът на детски център Хепи Ленд – Сити Център Аспарухово, съвместно с верига супермаркети СВА ще подкрепят Неонатологичното отделение на АГ болница „Проф. д-р Димитър Стаматов“ – Варна със специализирана мониторингова система, от която в момента имат най-много нужда!

Началото на кампанията положи лично кмета на район Аспарухово Калина Белмезова, на страхотния празника на детето, вчера организиран от детски център Хепи Ленд, CBA и район Аспарухово.
Тържеството беше изпълнено с много игри, подаръци и забавления. А за финал всички деца се подсладиха с парче от огромната, цветна и вкусна торта.
Детският център ще дарява % от печалбата на всеки проведен рожден ден при тях в подкрепа на кампанията. Съмишлениците им от верига СВА, дадоха старт, чрез благотворителен базар на детски плажни стоки на купона за 1 Юни пред Сити Център Аспарухово. А от днес е вече изместен в СВА Home в кв. Аспарухово, от където ще можете да закупите прекрасните летни артикули с изобразените на тях любими анимационни герои на малчуганите.
След броени дни във всеки един магазин от веригата, ще има щандове със същите стоки, средствата, от които отиват за нужната апаратура.
 
За тези, който нямат около себе си дете, което да зарадват има открита дарителска сметка:

ПроКредит Банк

BIC код: PRCBBGSF

IBAN номер:BG11PRCB92301039735242

или от позиционираната урна в Сити Център АспаруховоБлаготворителната кампания ще се проведе за три месеца, като ще приключи на 1 септември. Организаторите вярват, че ще съберат повече от необходимите средства за мониторинговата система и ще закупят допълнително оборудване за Неонатологичното отделение.

Инициаторите на благородното дело са убедени, че здравето на децата ни е най-важното, а да отраснат безгрижни и усмихнати е безценно!
 
Приходите от продажбите ще постъпят по сметката на кампанията:
 
ПроКредит Банк
BIC код: PRCBBGSF
IBAN номер:BG11PRCB92301039735242
или от позиционираната урна в Сити Център Аспарухово.
 
Официални сайтовe и фейсбук страници:

Коментари