Публикация

Втори конгрес с международно участие по превантивна медицина (първо съобщение)

Цлта е форумът да спомогне за популяризирането на методите на превантивната медицина и за разширяването на сътрудничеството между всички, които работят и имат интерес да работят в тази област


Уважаеми колега,   

Българското сдружение по превантивна медицина с удоволствие Ви съобщава, че Втори конгрес с международно участие по превантивна медицина ще се проведе в гр. Стара Загора от 9 до 11 ноември 2016г.  Нашата цел е тя да спомогне за популяризирането на методите на превантивната медицина и за разширяването на сътрудничеството между всички, които работят и имат интерес да работят в тази област.  За участие в конференцията, изнасяне на доклад или представяне на продукт/продукти, моля изпратете запитване или резюме на нашата електронна поща: prev_med_bg@abv.bg.  Допълнителна информация ще бъде качена и на сайта на БСПМ.   

Таксата за участие е 95 лв с включени две вечери – забавна програма, баджовe, конферентна чанта, сборник резюмета, рекламни материали, социална програма и др.  

На 9 ноември вечерята ще бъде в хотел „Мериан Палас”, а на 10 ноември - гала вечеря в ресторант „Чевермето” (до езерото срещу хотел „Мериан Палас”. Като социална програма е предвидено посещение на храм-паметник „Рождество Христово” в град Шипка и могила Голяма Косматка.     

Таксата за участие да бъде преведена на „Българското сдружение по Превантивна Медицина” на следната банкова сметка:   

  БСПМ, Пощенска Банка „Юробанк И Еф Джи България” АД IBAN:  BG97 BPBI  7942 1016 2395 01 BIC: BPBIBGSF    Моля, таксата за участие с регистрационна карта, съгласно приложение 1 да бъде преведена до 07.11.2016г. Желаещите да получат фактура за такса участие ТРЯБВА да запазят бележката си от превода по банков път, която ще бъде касовия бон на фактурата. Фактури ще бъдат издадени по време на конференцията. При пропуснати срокове таксата за участие е 100 лева , плащането и получаването на фактура за такса участие може да се извърши и  по време на конференцията. Настаняването на участниците ще се извършва по предварителна заявка в хотел „Мериан Палас” **** - гр. Стара Загора на посочените преференциални цени: 

Резервацията и заплащането на нощувките в хотела се извършва индивидуално от участниците от където могат да получат фактура за индивидуалните си нощувки! Резервация № 12756 за конгреса.  

„Мериан Палас” ****   Тел: +359 42 611 100;  web:merianpalace.com;  email: magi_group@abv.bg  

С уважение:  Председател на Управителния съвет на Българското сдружение по превантивна медицина  доц. Андрей Галев,дм 


Регистрационната карта можете да видите в прикачения по-долу файл.

Акушерство и гинекология Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Логопедия Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хирургия Хранене и диететика доц. Андрей Галев Българско дружество по превантивна медицина Втори национален конгрес

Прикачени файлове

Приложение1_рег._карта.doc

Коментари