Публикация

Бащата на Хийт Леджър: Когато си богат и известен, лекарите те питат 'Какво искаш?", а не се интересуват какво наистина ти е необходимо

Холивудската звезда лекувал настинки със смесица от съмнителни медикаменти


През 2008г. холивудската звезда Хийт Леджър беше намерен мъртъв в апартамента си. Едва на 28 и с десетки запомнящи се роли.Тогава версиите за смъртта му бяха различни, но основната беше - злоупотреба с лекарствени средства: " „остро отравяне, предизвикано от комбинирания ефект на шест различни лекарства“. Всъщност в близост до тялото му са намерени сънотворни, отпускани с рецепта, както и опаковки от други препарати, които се продават свободно.


 Осем години по-късно бащата на актьора в изповед пред "Дейли Мейл Австралия" споделя, че наистина синът му не е издържал на напрежението и натоварването. Опитвайки се да се поддържа винаги бодър, той е комбинирал сънотворни с болкоуспокояващи. Сгъстената му програма не му е позволявала да отдели време, за да лекува дори настинките си. Всичките болести изкарвал на крак и благодарение на съмнителни медикаменти.                                                     С болка бащата на Хийт казва, че синът му сам е причинил смъртта си, но и лекарите не се отнасят с богатите, както с останалите си пациенти: "Когато си богат и известен, лекарите те питат 'Какво искаш?", а не се интересуват от това какво наистина ти е необходимо"

Коментари