Публикация

Отделения на няколко болници в София затварят заради ремонт

Ремонти през лятото ще има в ИСУЛ, "Александровска" болница, Първа градска болница, "Света Екатерина", болница "Професор Шойлев", Втора градска болница


Част от лечебните заведения в София ще затворят врати през лятото заради планови ремонти, сочи справка на Министерството на здравеопазването и Районната здравна инспекция, направена за БНР

Няма да работят две отделения на Университетската болница „Царица Йоана“. До 25 септември затварят Интензивните отделения за лечение на съня, а до 1 септември - и Клиниката по очни болести на ИСУЛ. От днес до 1 септември няма да приема пациенти и Клиниката по пластична хирургия в Университетската болница „Александровска“. 

Отделението по очни болести и на Първа градска болница ще бъде затворено от 13 до 21 август. Заради отпуски на персонала до 10 септември се закриват 30 легла в три отделения на кардиологичната болница „Света Екатерина“ - по кардиохирургия, кардиология и по съдова хирургия.

 До 7 август ремонт ще се извършва и в Отделението по спортна травматология и в ортопедия и в Операционния блок на болница „Професор Шойлев“. До 1 август е спряно изследването за епилептици във Втора градска болница.


Коментари