Публикация

ПРОФ. Д-Р ФИЛИП КУМАНОВ ЩЕ КОНСУЛТИРА ПАЦИЕНТИ В ПЛОВДИВ НА 16 СЕПТЕМВРИ

За консултациите на проф. Куманов в МЦ КИРМ в Пловдив, е необходимо предварително записване на тел. 032/ 280054 или 0882 386426


Проф. д-р Филип Куманов, д.м.н., специалист по ендокринология и андрология, ще консултира пациенти на МЦ КИРМ в Пловдив на 16 септември 2016 г.

Проф. Куманов завежда клиника в Университетска специализирана болница за активно лечение по ендокринология (УСБАЛЕ), София. Има призната специалност по вътрешни болести и по ендокринология и обменни заболявания. Специализирал е в Мюнхен и Рим.

Има научни интереси в областта на репродуктивната ендокринология, андрология и невроендокринология, специалист е в областта на заболявания на тестисите, полова слабост, преждевременна еякулация и нарушения на ерекцията, заболявания на щитовидната жлеза, прекомерно окосмяване, нарушения на пубертета у момчета и момичета, болести на хипофизата и на надбъбречните жлези, захарен диабет, затлъстяване, метаболитен синдром. Прецизната диагностика и терапия при мъжете с нарушена фертилност са от изключително значение при лечение на репродуктивните неуспехи.

За консултациите на проф. Куманов в МЦ КИРМ в Пловдив, е необходимо предварително записване на тел. 032/ 280054 или 0882 386426 – Регистратура. Адресът на медицинския център е гр. Пловдив, Район Южен, ул. Нестор Иванов 11.

Коментари