Публикация

София е домакин на изложение за спорт и здравословен начин на живот 

Ще бъде представена богата палитра от услуги и стокиОт 13 до 15 октомври София е домакин на изложението Sofia Sport & Healthy Life. Организаторите Виа Експо за втора поред година ще съберат на едно място производители, вносители, търговци и крайни потребители, като целта е да се покаже тясната връзка между спорта и здравето. Ще бъде представена богата палитра от услуги и стоки: качествена туристическа и спортна екипировка и оборудване, био- и натурални продукти, диетични храни и напитки, хранителни добавки и билкови препарати, биоинформационни препарати и др.

Участниците ще промотират водещи тенденции, най-новото от своята продуктова гама и ще имат възможност да проучат пазара.  

Акценти на тазгодишното издание на Sofia Sport & Healthy Life:

• Колективно участие на Българска асоциация биопродукти;

• Колективно участие на фермери на щанда на Дружеството за защита на птиците; 

• Органични продукти на основата на микроводорасли;

• Качествена туристическа екипировка и оборудване; 

• Фитнес уреди, туристически и лайфстайл продукти и др.; 

• Биоинформационни препарати, създадени на принципите на древната китайска медицина и на  най-новите постижения на фитотерапията, кристалотерапията, хомеопатията и модерните биоинформационни методи. 

През 2015 г. изложението бе посетено от търговци и дистрибутори, представители на хотели, фитнес и SPA центрове, учебни заведения, медицински центрове, строителни фирми, спортни клубове, биомагазини, дрогерии, крайни клиенти и др. 

За повече информация: http://viaexpo.com/bg/pages/sofia-sport-healthy-life

Отстъпки при заявяване на участие до началото на август. 

Медийни партньори:  CredoWeb и в. „Животът днес“.

Коментари