Публикация

26ти Световен Конгрес по Ултразвук в Акушерството и Гинекологията

26-ти Световен Конгрес по Ултразвук в Акушерството и Гинекологията ще се проведе от 25-28 септември 2016 г. във вечния град Рим, Италия. Бъдете част от световните тенденции за използване и тълкуване на ултразвуковите изображения с ISUOG.


Достъп до конгреса може да спечелите ако разгледате и се включите в груповата оферта за ехограф Alpinion . 

Групово предложение с до 30% по-ниска цена за ехограф от Alpinion. 

При посещението ще се възползвате и от възможността да сте част от програмата за пълен достъп до апаратите на компанията Alpinion  и възможност за работа с избрани ехографи в индивидуално помещение. Част от демонстрациония екип ще бъде и инж. Илиян Колев, който е продуктов специалист в поддръжката и работата с апарати на Alpinion. 

Научната програма, която ще се изнесе от световни научни лидери, претендира да представя научните достижения в областта за последната година.  В България все още нямаме носител на някоя от двете престижни награди, които се връчват на конгреса. Всяка година се определя носители на награда за най- добър абстракт и млад изследовател.  За 2015 г носител на наградата стана Л. Сун от Китай с абстракт на тема:

Намалената мозъчна консумация на кислород от фетуса е свързана с намаления размер на мозъка при фетуси с вродено сърдечно заболяване

Наградата за млад изследовтел в областта на акушерството бе спечелена от д-р C.C. Ален с доклад на тема:

Оценка на пулсациите на пулмонарната артерия по време майчина хипероксигинация: индекс на белодробно съдовоареактивност.

Наградата за изследовател в гинекологията отиде при д-р С. Сасо от Англия с изследване на тема:

Оценка на жизнеспособността на матката чрез многоспектърни изображения по време на трансплантаци.

На конгреса като основен спонсор присъства Южно Корейската марка ехографи Alpinion. Ехографите са едни от най-балансираните що се отнася до цена / качество и са произведени изцяло в Южна Корея. Alpinion e и единствения производител на високо интензивен фокусиран ултразвук, които има приложение при лекуването на онкологични заболявания. 

Запиши се за демонстрация и можеш да спечелиш безплатно участие на конгреса. 


Коментари