Публикация

ДКЦ "Чайка" обявява месец на костното здраве (ВИДЕО)

Промоционални цени през целия месец август


ДКЦ "Чайка" обяви „Месец на костното здраве“. Кампанията е дело на Центъра по остеопороза и остеометрия и включва редица инициативи по разгласа на мерките за профилактика на остеопорозата сред уязвимите групи. По време на кампанията всички пациенти ще се ползват от преференциални цени на изследвания през август и възможността за диагностика с модерна апаратура.

Това е поредната социална инициатива, която центърът провежда в помощ на пациентите, засегнати от коварното заболяване. Благодарение на тази и другите подобни кампании от последните 2 години, огромен процент от варненки направиха своите първи профилактични изследвания за измерване на костна плътност. Навременно бяха открити десетки случаи на „остеопения“ (намалена костна плътност), която е предвестник на остеопорозата.

Остеопорозата протича без каквито и да било симптоми или оплаквания и затова най-често се открива твърде късно. Последните изследвания сочат, че около 2/3 от жените в менопауза по целия свят страдат в различна степен от остеопороза, а ранното изследване позволява навременно начало на терапия и запазване на нормалния начин на живот.

Изследвайте здравината на Вашите кости през целия Август на промоционални цени в „Център по остеопороза и остеометрия – Варна“.

Всеки ден: понеделник - петък от 8:00 до 18:00 часа.

Телефони за записвания: 052/ 803 900; 0888 088 991

Центърът се намира в двора на ДКЦ "Чайка".

Не чакайте да стане късно!

Обичайте костите си!

" }-->

Коментари