Публикация

ДКЦ "Чайка" обявява месец на костното здраве (ВИДЕО)

ДКЦ "Чайка" обявява месец на костното здраве (ВИДЕО)

Промоционални цени през целия месец август


ДКЦ "Чайка" обяви „Месец на костното здраве“. Кампанията е дело на Центъра по остеопороза и остеометрия и включва редица инициативи по разгласа на мерките за профилактика на остеопорозата сред уязвимите групи. По време на кампанията всички пациенти ще се ползват от преференциални цени на изследвания през август и възможността за диагностика с модерна апаратура.

Това е поредната социална инициатива, която центърът провежда в помощ на пациентите, засегнати от коварното заболяване. Благодарение на тази и другите подобни кампании от последните 2 години, огромен процент от варненки направиха своите първи профилактични изследвания за измерване на костна плътност. Навременно бяха открити десетки случаи на „остеопения“ (намалена костна плътност), която е предвестник на остеопорозата.

Остеопорозата протича без каквито и да било симптоми или оплаквания и затова най-често се открива твърде късно. Последните изследвания сочат, че около 2/3 от жените в менопауза по целия свят страдат в различна степен от остеопороза, а ранното изследване позволява навременно начало на терапия и запазване на нормалния начин на живот.

Изследвайте здравината на Вашите кости през целия Август на промоционални цени в „Център по остеопороза и остеометрия – Варна“.

Всеки ден: понеделник - петък от 8:00 до 18:00 часа.

Телефони за записвания: 052/ 803 900; 0888 088 991

Центърът се намира в двора на ДКЦ "Чайка".

Не чакайте да стане късно!

Обичайте костите си!

Коментари