Публикация

Средствата за ремонта на детската онкохематология са събрани

В кампанията се включиха дарители от цялата страна


Събрани са средствата за  ремонт и оборудване на помещенията за вливки в детската онкохематология в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив. Новината съобщи Красимира Стефанова, една от организаторките на кампанията. „Упяхме заедно! Днес едно малко небесно ангелче постави края на кампанията. Преди месец ни напусна едно малко, но смело сърчице- Яско. Днес неговата майка преведе по дарителската сметка на кампания остатъка от средствата, които бяха набирани за неговото лечение -10 500 лв.“, написа  тя в своя профил във  Фейсбук.

60 000 лева ще струват материалите за ремонта на помещенията, които ще се ползват за вливки, още 26 000 са необходими  за оборудването им. Фирмата, наета за остойностяване на необходимите ремонтни дейности на помещението, ще извърши реконструкцията напълно безвъзмездно.
„Благодарим на всеки един, който по един или друг начин стана част от Доброто! И днес заставаме пред Вас с чиста съвест, защото от самото начало на кампанията до днес редовно Ви информираме за всяко постъпило левче“, обърнаха се към спомоществователите  инициаторите. 

 Дарители от цялата страна  се включиха в кампанията, за която дори бяха направени онлайн благотворителни търгове на вещи, сумите от които да постъпват по сметката за закупуване на строителни материали за ремонта.

Коментари