Публикация

Годишен конгрес на Европейското Дружество по Кардилогия

Европейското дружество по кардиология представя своя редовен конгрес. Конгресът ще се проведе в Рим, в рамките на 5 дни от 27ми до 31ви август. По време на конгреса ще се докоснете до нови технологии и принципи на работа, тенденции в клиничните изследвания и научните разработки.


Европейското друщество на кардиолозите (ESC)  ще проведе своя редовен конгрес от 27ми до 31ви август 2016 в Рим, Италия.  Конгресът минава под мотото


Бъдете там, където се събира света на кардиологията

Европейското дружество на кардиолозите определя годишния си конгрес като най-голямото и значимото научно събитие в областта на кардиологията.


Конгресът на ESC в цифри:

  • 5 дни на научни сесии
  • 150 сърдечно-съдови теми
  • 500 експерти сесии
  • 11 000 резюмета
  • 30 000 медицински специалисти
  • 140+ страни
  • 180 фирми изложители

Фокуси на конгреса

Екитпна работа: по време на конгреса ще бъде поставен фокус върху кардиологичния екип, значението на екипната работа и взаимодействието между всички специалисти, които участват в управлението на пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

Научни изследвания: Европейската асоциация на кардиолозите ще даде трибуна за представяне на клинични изследвания. Пълната програма за клинични изследвания дава възможност да изберете тези изследвания към които имате интерес и да зададете директно въпроси към презентаторите и аудиторията.  Може да видите програмата за изследвяния от тук

Ултразвука в кардиологията: практични курсове и доклади на теми, бърза и прецизна оценка на функцията на лявата камера и лявото предсърдие в хода на различни медицински разстройства. Техники за работа с ехокардиография  в реално време и анализ на миокардната функция.

Южно корейските ехографи на Alpinion са чудесен и балансиран избор като цена и качество. Вижте как може да вземете ехограф на цена с до 30% по-ниска от пазарната.

Разгледайте нашата групова оферта за ехографи  Alpinion с комплект трансдюсери за кардиолози.

Коментари