Публикация

ХИПЕРБЕЛ – новото хапче за високо кръвно

Горещините носят повишен риск за пациентите със сърдечно-съдови заболявания, основната група от които са хората с артериална хипертония и исхемична болест на сърцето.


Горещините носят повишен риск за пациентите със сърдечно-съдови заболявания, основната група от които са хората с артериална хипертония и исхемична болест на сърцето. Ако е налице и висока влажност на въздуха, дори здравите хора усещат липса на достатъчно кислород. Стига се до сърцебиене, а кръвното започва да играе.

Един ХИПЕРБЕЛ в джоба на сакото или дамската чанта е вашият най-верен помощник при дискомфорт от високо кръвно налягане. Стотици вече опитаха ХИПЕРБЕЛ. Това е нов продукт, на хомеопатична основа, произведен в България.

Aртериалната хипертония се повлиява изключително добре от препарати, създадени по хомеопатичен път. Методът е за всички, които желаят да се справят с тази болест евтино и без страничните ефекти на традиционните лекарства.

Наричат хипертонията бичът на съвременния живот, тихият убиец, защото от нея страда не само сърцето, а целия организъм. Около 1/5 от хипертониците обаче не знаят, че имат високо кръвно налягане. Поради това голяма част са нелекувани или недостатъчно лекувани.

Сред причините за високо кръвно налягане са наднормено тегло, затлъстяване, наследствено предразположение, прекалена употреба на сол, цигари, алкохол, липса на физическа активност и стрес. Специалистите са категорични, че 95% от причините за заболяването се коренят в неправилния начин на живот. Затова е наложително да се откажем от вредните си навици и то веднага. Редом с това, обаче е важна и редовната терапия.

ХИПЕРБЕЛ е специалитет, чиято хомеопатична разработка е насочена за повлияване при остро и хронично високо кръвно налягане. Подходящ е при хипертонични кризи с опасност от мозъчно–съдов инцидент или с тахикардия, при пулсиращи болки в главата и затопляне на лицето, както и при големи разлики между систолно и диастолно налягане.

Четири са активните вещества в ХИПЕРБЕЛ, действащи положително на високото кръвно налягане: Drosera Rotifundifolia – създаваща перфектния баланс на съдовата система, Nux Vomica – повлияващ стреса върху съдовата система, Arnica Montana – планинска арника за подобряване еластичността на стените на кръвоносните съдове, Aurum Metallicum – колоидно злато за изчистване на натрупаните плаки, мастни киселини и холестерол.

Специалитетът може да се намери в аптечната мрежа в цялата страна. Наред с терапията, лекарите съветват още през лятото да пием повече течности, да избягваме алкохолът, тлъстите меса, както и жегите.


Коментари