Публикация

Започна есенното издание на "Амбинор къп"

Турнирът е включен в календара на Българската федерация по тенис и носи точки за Националната ранглиста.


Започна традиционния тенис турнир „Амбинор къп“.  Вече 12 години всяка пролет с надпреварата се открива състезателния тенис сезон на открито.

За първи път обаче "Амбинор къп" има и второ - есенно издание, което се провежда от 24 до 28 август 2016 година на червените кортове на ТК „Левски“ . Идеята е на д-р Петър Велев, собственик на фирма "Екофарм", която е основен спонсор на турнира.   

По традиция в надпреварата се включват някои от най-елитните български тенисисти. Турнирът е включен в календара на Българската федерация по тенис и носи точки за Националната ранглиста. Квалификациите са в три кръга и ще определят 24-те участниците в основната схема. Полуфиналите са в събота на 27 август 2016 г., а финалът ще се изиграе на следващия ден.

Наградният фонд е от 2500 лв., като победителят получава 1000 лв., класиралият се на второ място - 500 лв., а третият и четвъртият - по 250 лв. Класиралите се от 5 до 8 място – по 125 лв. За победителите освен купите ще има и специални подаръци от „Екофарм“.

Хранителната добавка „Амбинор Енерджи“, кръстник на тенис турнира, е вече с нова опаковка и подобрен състав - уникална комбинация от четири важни за организма съставки: аргинин аспартат, магнезий, биотин и витамин В6. Продуктът гарантира жизнен тонуспреодоляване на физическото изтощение (след натоварване, активен спорт), намаляване на психическата умора (стрес, пътуване, натоварване в работата). Амбинор Енерджи“ помага за повишаване на концентрацията и способността за запаметяване на информация, особено по време на изпити, за преодоляване на отпадналост и умора, свързана с различни заболявания – сърдечносъдови, неврологични, онкологични, диабет.


Акушерство и гинекология Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Логопедия Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хирургия Хранене и диететика умора концентрация Екофарм Амбинор къп Амбинор Енерджи Ambinor Energy физическо изтощение

Коментари