Публикация

Най-новите фитнес уреди и биопродукти на изложението за спорт и здраве в София

Sofia Sport & Healthy Life се организира от Виа Експо от 13 до 15 октомври в ЦУМ, СофиВсе повече българи започват да обръщат внимание какво консумират, четат внимателно етикетите, търсят различни спортни активности.

Как да правим своя информиран избор за употребата на здравословните продукти?

Темите спорт и здраве навлизат осезаемо в ежедневието ни и едно събитие ще даде отговор на този въпрос. Изложението Sofia Sport & Healthy Life се организира от Виа Експо от 13 до 15 октомври в ЦУМ, София. Идеята за неговото провеждане е то да срещне вносители, производители, търговци и крайни потребители, които ще имат възможност за представяне на последните новости и за директен диалог.

Какво ще видите на Sofia Sport & Healthy Life?

·         Качествена туристическа екипировка и оборудване

·         Фитнес уреди, туристически и лайфстайл продукти

·         Разнообразие от биопродукти: млечни изделия, плодове, зеленчуци, мед, козметика, напитки, козметика и др., представени от членове на Българска асоциация Биопродукти

·         Органични продукти на основата на микроводорасли

·         Хранителни добавки

·         Цветни есенции срещу стресови житейски ситуации

·         Иновативна платформа за обучения, курсове, пазаруване с отстъпка

·         Биоинформационни препарати, създадени на принципите на древната китайска медицина и на  най-новите постижения на фитотерапията, кристалотерапията, хомеопатията и модерните биоинформационни методи

·         Продукти от лекарствени гъби за хора, които искат да модулират имунната си система и да постигнат по-добро здраве с помощта на микотерапия и др.

През 2015 г. изложението бе посетено от търговци и дистрибутори, представители на хотели, фитнес и SPA центрове, учебни заведения, медицински центрове, строителни фирми, спортни клубове, биомагазини, дрогерии, крайни клиенти и др.

За повече информация:  Брошура   Интервюта с изложители   Партньори

медийни партньори:  CredoWeb и в. „ЖИВОТЪТ днес“

" }-->

Коментари