Публикация

Специалистът: Преди да замените бялата захар с кафява, уверете се, че избирате наистина по-полезната

Д-р Красимир Хаджилазов - ендокринология и болести на обмяната


Почти всички употребяваме захар - в чая, в кафето, в сладкишите. Напоследък все повече се говори за вредата от бялата захар и ползите от кафявата. Много хора започват да купуват и употребяват кафява захар, без обаче да знаят каква всъщност е разликата и защо бялата захар е по-вредна от кафявата.

Всъщност разликата далеч не е само в цвета. Всичко за бялата и кафявата захар - производство, полезни и вредни вещества, рафиниране, препоръчително количестнво за консумация може да прочетете подробно обяснено от специалиста ендокринолог д-р Красимир Хаджилазов ТУК.


Коментари