Публикация

Лазерна терапия на хроничен простатит

Модерен лазер за безкръвно и безболезнено лечение на хроничен простатит в Урологичен Кабинет "Д-р Василев"



Урологичният кабинет Urology.bg вече е оборудван с нов и съвременен лазер за физикална терапия на различни упорити и трудно лечими проблеми като хроничен простатит, еректилни дисфункции и преждевременна еякулация.
Моделът BTL-6000 е най-високият клас от продуктите на фирмата BTL, която е един от най-реномираните световни производители на медицинско оборудване.
Основното приложение е т.нар. Високо интензивната лазерна терапия, която е изключително ефективен и един от най-модерните методи в медицината за лечение на състояния, при които пациентът страда от продължителна и хронична болка.
Лазера се използва и за т.нар. лазерпунктура, при която лазера безболково въздейства върху класическите акупунктурни точки, без да се използват игли. Метода е много сполучлив и ефективен при преждевременна еякулация.
Научете още за Високоинтензивната лазерна терапия и лазерпунктурата.
Основен принцип в работата на кабинета е прецизното и внимателно отношение към оплакванията на всеки пациент, защото вярваме, че индивидуалният подход е ключов за правилното лечение.

Кабинетът е оборудван с модерни и световно утвърдени технологии за диагностика в областта на урологията. Стремежът ни е всяка година да добавяме нова и нова апаратура, така че да предоставим на пациентите си възможно най-качественото и обстойно медицинско обслужване.

Със своето изключително удобно разположение в центъра на София, урологичният кабинет предлага най-доброто в приветлива и спокойна обстановка.

Урологичен Кабинет Urology.bg

тел. 0898 765 649

ул. Г.С. Раковски №186, София

Вижте още за лазерната терапия:


Коментари