Публикация

Безплатен комбиниран скрининг в Клиниката по Акушерство и гинекология!

Бихме искали да ви уведомим, че от 1-ви септември до 31-ви декември 2016г. в клиниката по Акушерство и Гинекология ще имате възможността да се възползвате напълно безплатно от комбиниран (ултразвуков и биохимичен) скрининг в първи триместър(между 11 и 14 гестационна седмица).



От 1 януари 2017г , цената на процедурата ще бъде 100 лв.
Ще можете да се изследвате чрез съврeменния метод, благодарение на инициативата на началника на АГ Клиника към УМБАЛ “Св. Георги“ , Пловдив - доц. Е.Учикова. За осъществавянето на проекта, безрезервно съдействие оказва началника на клиниката по Медицинска Генетика към УМБАЛ “Св. Георги“ Пловдив доц. Стоянова. 


Ехографският преглед ще се извършва в АГ клиника на 3-ти етаж в Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ 66, в гр. Пловдив.
Скринингът е високоспециализирано изследване, което ще се извършва от д-р Борис Стоилов. Той е акушер-гинеколог, сертифициран тесен специалист по Фетална Медицина.


При този метод на изследване се използва съвременна, високотехнологична апаратура и софтуер за изчисляване на риска. Ехографията е задълбочена с насоченост за ранно откриване на аномалии на плода. Както и за синдром на Даун и други анеуплоидии.


Продължителността на прегледа е около 30 минути.Включва детайлен оглед и ранна фетална морфология.


Записване за скрининга на тел. 032 60 28 26, до 14 часа.

Коментари