Публикация

Нов сезон - нови медицински казуси и драматични човешки съдби

На тази страница ще намирате статии, отзиви и коментари по най-горещите медицински и морални теми


            На 13 септември започва излъчването на сериите от втория сезон на медицинския сериал "Откраднат живот". Как ще се развие професионалната кариера и личният живот на главните герои - лекарите от болница "Св. Кирил"? Ще бъде ли обвинен д-р Василев? Ще издържи ли проф. Генадиев на огромния психически натиск след разкриване на истината за сина му? Как ще постъпи  д-р Захариева? В интервю актрисата Радина Думанян признава, че сценарият, подготвен за нея, предлага повече изненади, отколкото въобще е можела да допусне.


        На страницата на филма в CredoWeb ще може отново да намирате статии и коментари на лекари и медицински специалисти по някои от най-интересните и дори екзотични медицински казуси, пред които се изправят всички в спешното отделение. Ще разкажем реални случаи от практиката. Ще ви провокираме с теми, свързани със здравето и здравната уредба в България, които пораждат много дискусии и от медицинско, и от морално естество.Ще публикуваме нови интервюта с някои от сценаристите, актьорите и консултантите на сериала.

            Очакваме вашите мнения, въпроси, отзиви, лични истории и впечатления - и от филма, и от собствения  ви житейски опит с българските болници.

Коментари