Публикация

Нови швейцарски филъри в Хил клиник Естетична дерматология

Belotero са линия от пет продукта, предназначени за различни корекции. Създадени са на основата на двойно кръстосано свързана хиалуронова киселина, което увеличава тяхната пластичност и трайност.


Белотеро са класически хиалуронови филъри, които компенсират кожни депресии и бръчки в областта на лицето. Ефектът им е незабавен - скулптурират лицето чрез възстановяване на загубени лицеви обеми, оформят на скули,  брадичка и лицев овал, увеличават устни, попълват назолабиалните и марионетни бръчки.

Уникалната технология на филърите Белотеро се основава на патентован производствен процес, представен от така наречената Cohesive Polydensified Matrix технология.  Другото му предимство е стабилизираното рН. За пациентите това означава по-безболезнена и комфортна процедура, по-трайно задържане на филъра и по-малък риск от свръхкорекция. Продуктите са безопасни, биосъвместими и биоразградими, което е предпочитана тенденция в съвременната естетична медицина.

Инжектирането им не изисква специална подготовка, а възстановителният период след терапията е изключително кратък. Поставянето на Белотеро може да се комбинира с поставяне на ботокс, разградими мезоконци или други вид естетична намеса. Препоръчва се след поставяне на филър да се избягват топлинни процедури с цел по-дълготрайното запазване на продукта.

За повече информация и консултация с дерматолог в Хил клиник: 02 439 3131.



Коментари