Спортен празник „Моят първи урок по тенис"
16.09.16
АГ център Димитров
АГ център Димитров
Медицински център
 Спортен празник „Моят първи урок по тенис"

Спортен празник „Моят първи урок по тенис"

Спортен празник „Моят първи урок по тенис", организира за деца, заченати с помощта на репродуктивните технологии, Ин витро център Димитров тази неделя.

Остават броени дни до „Моят първи урок по тенис". На 18 септември – неделя, ще съберем отново „нашите" деца на спортен полуден. Той ще се проведе в СК „Дема". Началото е в 16 часа.
Каним нашите малчугани да се присъединят и да направят своята първа среща с най-интелигентния и благороден спорт – тениса. Лично д-р Йосиф Димитров ще даде старт на тенис урока. В групата на начинаещите тенисисти ще се включат и децата на партньорите от Сдружение „Зачатие”. Не са забравени и най-малките. Дечицата под 6 години, на които им е трудно да държат все още ракета, ще се забавляват на воля с аниматори, които са им приготвили страхотни изненади и игри. А накрая, всички ще си тръгнат с грамоти и като победители - спечелили много настроение и нови приятелства.
Желаещите трябва да потвърдят присъствие с имейл office@invitro.bg или на телефон 02/9547340. Необходимо е да съобщите и възрастта на вашите дечица, за да знаем в коя група да ги разпределим. Спортното облекло и маратонките са задължителни.

Мнения