Публикация

Спортен празник „Моят първи урок по тенис"

Спортен празник „Моят първи урок по тенис", организира за деца, заченати с помощта на репродуктивните технологии, Ин витро център Димитров тази неделя.


Остават броени дни до „Моят първи урок по тенис". На 18 септември – неделя, ще съберем отново „нашите" деца на спортен полуден. Той ще се проведе в СК „Дема". Началото е в 16 часа.
Каним нашите малчугани да се присъединят и да направят своята първа среща с най-интелигентния и благороден спорт – тениса. Лично д-р Йосиф Димитров ще даде старт на тенис урока. В групата на начинаещите тенисисти ще се включат и децата на партньорите от Сдружение „Зачатие”. Не са забравени и най-малките. Дечицата под 6 години, на които им е трудно да държат все още ракета, ще се забавляват на воля с аниматори, които са им приготвили страхотни изненади и игри. А накрая, всички ще си тръгнат с грамоти и като победители - спечелили много настроение и нови приятелства.
Желаещите трябва да потвърдят присъствие с имейл office@invitro.bg или на телефон 02/9547340. Необходимо е да съобщите и възрастта на вашите дечица, за да знаем в коя група да ги разпределим. Спортното облекло и маратонките са задължителни.

Коментари