Публикация

Златко Янков зарадва набор на „Фаркол“ с билети за Шампионска лига

Бургазлията получи първите билети за срещата между „Лудогорец“ и „Арсенал“, още преди да са пуснати в продажба по повод 25-годишнината на веригата аптеки


Навръх рождения си ден 25-годишният бургазлия Тодор Тодоров стана първият футболен запалянко, който получи билети още преди да са пуснати в продажба за предстоящите мачове на „Лудогорец“ в Шампионска лига. Бургазлията ще наблюдава на живо българския шампион на националния стадион „Васил Левски“ в мачовете му срещу „Арсенал“, ПСЖ и „Базел“. Билетите, които все още не са пуснати в продажба, бяха осигурени лично от изпълнителния директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев.

И за да е пълна изненадата те бяха връчени на рожденика лично от „златния пас“ на българския футбол, легендарният ни халф от САЩ’94 - Златко Янков и то на работното място на рожденика.

Подаръците, които Тодор получи са част от инициативата „Аптеки ФАРКОЛ търсят своя набор“.

По този повод една от водещите фармацевтични компании у нас си постави за цел да открие своя набор. Компанията е основана на 13 септември преди 25 години, когато за първи път проплаква и Тодор.

Аптеки „Фаркол“ зарадваха рожденика с фармацевтични продукти, торта и футболни артикули на любимия му тим „Арсенал“. Бургазлията бе изненадан на работното си място в ж.к. „Славейков“ от футболната легенда Златко Янков и управителя на аптеки „Фаркол“ магистър фармацевт Красимир Златев.

С тяхна помощ 25-годишният бургазлия ще сбъдне една от мечтите си - да наблюдава на живо любимия „Арсенал“ срещу „Лудогорец“ на 1 ноември. Преди това обаче, на 28 септември, той ще бъде сред феновете на българския шампион срещу ПСЖ, а на 23 ноември ще подкрепя разградските „орли“ срещу швейцарския първенец „Базел“.


Коментари

Аптеки Фаркол
19 сеп 2016 12:18

За празнично настроение, а то не липсваше : ) Мерси!

Краси, много си готин с тази шапчица:) Евала за добрите идеи!