Публикация

Оформяне на устни с хиалуронова киселина

Много от вас мечтаят за красиви, плътни и сочни устни. Възстановяването обема на устните и тяхното оформяне отдавна не е само мечта.


С годините, устните ни постепенно започват да изтъняват, нарушава се техния контур, а в ъгълчетата постепенно започват да се появяват първо малки,  по-късно и по-дълбоки бръчици. 


Как може да възстановим обема на устните си?

Възстановяването обема на устните и тяхното оформяне отдавна не е само мечта. Към момента най-подходящото средство за целта е попълването с хиалуронова киселина. Тя нормално се съдържа в нашето тяло и е абсолютно безвредна. Основната й функция е да поглъща и задържа вода, затова след поставянето на попълнителя или филър е важно да се консумира повече вода, за да станат устните още по-сочни. Преди време устните се уголемяваха със силикон, което беше забранено в редица държави. Сега най-безопасният и естествен начин за процедурата е именно с хиалуронов попълнител.

 

Какво може да направи хиалуроновият филър за вашите устни?

  • Оформяне на контура
  • Възстановяване или добавяне на обем
  • Корекция на асиметрия

Какви са предимствата на тази процедура?

Получавате пълен контрол по време на процедурата относно крайния резултат. Тъй като ефектът е видим практически веднага, постепеното инжектиране на малки количества дава възможност да постигнете желания ефект на момента.

 

Каква е трайността на процедурата?
Към момента съществуват достатъчно фирми производители на такива филъри, като продуктите се различават в различна степен по своята плътност, пластичност, мекота и трайност. В повечето случаи трайността на един продукт се движи в границите 6-8 месеца, много рядко повече. Филърите се резорбират постепенно във времето по естествен път, както собствената ни хиалуронова киселина. Колкото по редовно се подлагате на такъв тип процедура, на толкова по-дълготрайни резултати ще се радвате.

 

Безопасна ли е процедурата?

Инжектираната хиалуронова киселина нормално се съдържа в нашето тяло и е абсолютно безвредна. Това практически ликвидира риска от възникване на алергични реакции.

 

Болезнена ли е процедурата?

Благодарение на добавянето на лидокаин в продуктите процедурата стана значително по-комфортна и безболезнена.  

Какво да очаквате след поставяне на филър в устните?
Съвсем нормално е в първите часове до 2 дни след процедурата да се получи лек оток поради травмата от самото инжектиране и масаж на устните. След успокояването му, устните ви ще изглеждат съвсем естествено, но и вече много по-плътни и красиви.

Коментари