Публикация

Върни младежкия вид на лицето с MD Codes™

д-р Паскова – тренер на Allergan за Бългрия, обеснява за революционния метод за подмладяване на лицето с MD Codes™.


Какво са MD Codes™?

MD Codes™ e революционен метод за подмладяване на лицето. Това са „вълшебни точки“, в които се инжектира хиалуронова киселина и се постигат максимално ефективни резултати. Използват се кодове за 3 третини на лицето, като по този начин то може да се преобразява по зони. Долната 1/3 на лицето, средната част на лицето и последната третина е тази на очите и челото. Ефектът от 8-точковия лифтинг е: повдигане на средната част на лицето, поддържа веждата и долния клепач, намалява изразеността на назобиалните гънки, укрепва и повдига лигавицата на ъгълчетата на устните и подобрява вида на марионетните линии, коригира и повдига линията на долната челюст и др.

За процедурата се използват три продукта четвърто поколение, значително по-ефективни и за по-трайни резултати. Тези нови продукти, всички базирани на технологията Vycross, са: Juvéderm® VOLBELA, Juvéderm® VOLIFT и Juvéderm® VOLUMA, произведени от Allergan, който е номер 1 в продуктовата гама на пазара, с над 25 годишен опит и клинични проучвания, доказващи безопасността и ефикасността. Резултатите са незабавни, а в зависимост от третираната площ, продължителността е средно около 12-18 месеца.

Вижте повече за самата процедура в следващото видео.

Повече за самата процедура и цена, можете да прочетете и тук.

Официален тренер на Allergan за България е д-р Катя Паскова, която е основател и ръководител на клиника за лазерна и естетична дерматология Дерма Вита, вече 15 години.

В Derma Vita имате възможността да се възползвате от най-новите тенденции в естетичната дерматология. Доверете се на професионалистите в областта! Запишете си час още сега!

Коментари