Публикация

Как да възвърнем блясъка и еластичността на кожата си без хирургичен лифтинг?

За всички мъже и жени, които не са готови за хирургичен лифтинг, ние предлагаме изключително вълнуваща и нова технология, която горещо ви препоръчваме!


Как да възвърнем блясъка и еластичността на кожата си без хирургичен лифтинг?

Кожата ни неизменно се променя с годините. Постепенно забелязваме как блясъкът и еластичността й намаляват. За всички мъже и жени, които не са готови за хирургичен лифтинг, ние предлагаме изключително вълнуваща и нова технология, която горещо ви препоръчваме!

 

Какво е Ultraformer?

Ultraformer е апарат, действащ на принципа на високоинтензивен фокусиран ултразвук HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound). Притежава 3 накрайника, които действат на различна дълбочина, за да може в рамките на една процедура да се постигне стягане и повдигане (4,5 мм), премахване на излишни мастни натрупвания (3 мм), заглаждане на бръчки и цялостно освежаване и избистряне на кожата (1,5 мм). Това е единствената до момента технология, която има толкова голяма дълбочина на действие. На практика ултразвуковата енергия достига под подкожния слой до слоя съединителна тъкан, която покрива мускулите.

 

Как работи Ultraformer?

Ултразвуковото въздействие причинява селективно загряване, което стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Близо двучасовата процедура използва собствените регенеративни способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на правилните места. Повърхността на кожата е абсолютно пощадена, което фактически означава, че не се налага да си оставате у дома за нито един ден.

 

Кога се наблюдават резултати?

Само след няколко месеца, не само вие ще установите, че има видимо повдигане на лицето, веждите и стягане на брадичката, но и всички около вас. Разбира се, резултатите не са идентични с оперативния лифтинг, но в голяма степен се доближават до него без излишна травма и риск от странични реакции.

 

Колко трае процедурата?

Самата процедура отнема около 1,5 – 2 часа в зависимост от зоните, които се третират.

повече за самата процедура може да намерите на нашия сайт

Коментари