Публикация

В. „Живот и здраве” е номиниран за годишните награди на АПОЗ


Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания обяви номинациите си за годишните награди.

Отличията ще бъдат връчени за седми пореден път, като целта е да бъдат почетени тези, които имат принос в борбата с рака.

В категорията „В близост до пациента” попадат клуб „Млад онколог” (София), д-р Антоанета Томова (ОДОЗ-Пловдив) и доц. Георги Байчев (ВМА-София).

В категорията „Посланици на надеждата” са номинирани фотографите Георги Богданов и Борис Мисирков, автори на фотоизложбата „С приятел до теб”, в. „Живот и здраве”*(Хелт медия груп) и Талка Симеонова (репортер на БНТ).

Николай Димитров (представител за България на американската болница „Джонс Хопкинс”), център „Емпатия”, хоспис „Дар” (София) са претенденти в категорията „Съпричастност”. 

В  категория „Социална отговорност” са номинирани посланикът на Италия у нас Стефано Бенацо, кметът на община Ихтиман Маргарита Петкова и „Райфайзен банк”.

Победителите ще бъдат избрани след гласуване на сайта на АПОЗ, което ще продължи от днес до 20 февруари.

_____

*Мотивите на АПОЗ са, че безплатният седмичник „Живот и здраве” е оценен от пациентите заради достъпно поднесена информация за здравословен начин на живот и за полезните съвети за преодоляване на различни здравословни проблеми.

Коментари