Учени доказаха, че пицата ни помага да отслабнем
NewHealthIdeas-NHI
NewHealthIdeas-NHI
Организация
Учени доказаха, че пицата ни помага да отслабнем

Учени доказаха, че пицата ни помага да отслабнем

Според изследване на английски учени ако хапвате пица два пъти седмично преди 13:00 ч, това няма да доведе до напълняване.

Учени от Лондон доказаха, че може да си позволим да ядем пица без да пълнеем, а дори може и да загубим излишни килограми. Това съобщи Vesti.bg. Според тях  важното е да знаем кога и как да я консумираме.

Резултатите от изследването показват, че ако хапвате пица два пъти седмично преди 13:00 ч, това няма да доведе до напълняване, а напротив, ще стимулира организма да започне да гори калории. Това обаче ще се случи само ако през останалата част от деня в менюто ни отсъстват вредните храни.

Най-добрият ден за пица е неделя, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица. Едно парче в този ден ще ни кара да се чувстваме по-щастливи и мотивирани.

Мнения

3 окт 2016 15:32
Милен  Цветанов
3 окт 2016 15:32

Добре, че е написано, че пицата е хубаво да се яде преди 13ч. , два пъти седмично и без нищо друго "подобно" през останалото време, защото иначе щях да заподозря авторите в лъжа. И някой да не си помисли, че като е написана неделя това означава 3 пъти седмично. Не два пъти е! Хи, хи!