Публикация

Учени доказаха, че пицата ни помага да отслабнем

Според изследване на английски учени ако хапвате пица два пъти седмично преди 13:00 ч, това няма да доведе до напълняване.


Учени от Лондон доказаха, че може да си позволим да ядем пица без да пълнеем, а дори може и да загубим излишни килограми. Това съобщи Vesti.bg. Според тях  важното е да знаем кога и как да я консумираме.

Резултатите от изследването показват, че ако хапвате пица два пъти седмично преди 13:00 ч, това няма да доведе до напълняване, а напротив, ще стимулира организма да започне да гори калории. Това обаче ще се случи само ако през останалата част от деня в менюто ни отсъстват вредните храни.

Най-добрият ден за пица е неделя, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица. Едно парче в този ден ще ни кара да се чувстваме по-щастливи и мотивирани.

Коментари

Добре, че е написано, че пицата е хубаво да се яде преди 13ч. , два пъти седмично и без нищо друго "подобно" през останалото време, защото иначе щях да заподозря авторите в лъжа. И някой да не си помисли, че като е написана неделя това означава 3 пъти седмично. Не два пъти е! Хи, хи!