Публикация

#ЗаедноСме в борбата с акнето

#ЗаедноСме в борбата с акнето

Хил клиник, като един от най-големите центрове, оборудвани със специализирана апаратура и много опитен екип за борба с акнето, с удоволствие се включи в националната кампания за превенция и лечение на това често срещано кожно заболяване, органинизирана от Bioderma


Хил клиник, като един от най-големите центрове, оборудвани със специализирана апаратура и много опитен екип за борба с акнето, с удоволствие се включи в националната кампания за превенция и лечение на това често срещано кожно заболяване.


Заедно с партньорите ни от Bioderma поставяме акцент върху навременната диагностика на проблема. Лечението на активно акне изисква намесата на лекар дерматолог и индивидуален подход. Самолечението е опасно. Освен процедурите в кабинета на специалист е важна последващата домашна грижа с продукти, които подпомагат оздравителния процес.


Акнето е кожно заболяване, което засяга до 80% от тийнейджърите и около 5% от хората в зряла възраст. Понякога след възпаление от акне кожата се възстановява, но често остават белези. Най-засегнати са: лицето (чело, бузи, брадичка), деколтето и гърба. В клиниката разполагаме с апаратура за заличаване на тези белези и възстановяване здравия вид на кожата.

За първи път в България в нашата клиника се предлага КОМПЛЕКСНО лечение на активно акне чрез уникалната лазерна система ClearSkin. Чрез синята си светлина неаблативният Er:Glass 1540 лазер въздейства едновременно антибактериално и балансиращо върху отделянето на себум. За разлика от други методи Clear Skin не просто разрушават бактериите, а и действа себумсупресиращо като връща акнеичната кожа обратно в нормалното й състояние.


Запазете предварително час за консултация с наш специалист по телефона 02 439 3131 и заповядайте на преглед!

Коментари