Публикация

Важно за поморийци: Вижте кога можете да се изследвате безплатно в „ЛИНА”

Важно за поморийци: Вижте кога можете да се изследвате безплатно в „ЛИНА”

Безплатните изследвания ще се извършват пет дни на новия адрес на лабораторията - ул. „Македония” №23 (зад МБАЛ Поморие). Те включват пълна кръвна картина, кръвна захар и общ холестерол


„ЛИНА” открива новата си лаборатория в град Поморие с кампания за безплатни профилактични изследвания. Те включват пълна кръвна картина, кръвна захар и общ холестерол и ще се извършват в периода от 10-ти до 14-ти октомври 2016г. Важно за пациентите е да знаят, че не е необходимо предварително записване, единственото нужно е да отидат на място в  лабораторията, която вече е на нов адрес  - ул. „Македония” №23 (зад МБАЛ Поморие). Препоръчително е изследванията да се извършват сутрин на гладно. Резултатите излизат в рамките на работния ден и могат да бъдат проверени онлайн на www.lina-bg.com.

 „Като жест към  гражданите на Поморие решихме да открием новата си лаборатория с кампания за безплатни профилактични изследвания.  Правим това, защото сме им благодарни, че ни се доверяват вече 17 години”, споделят от МДЛ  „ЛИНА”.  

Във филиала на ул.  „Македония” №23 ще важат намаленията от месечните кампании на „ЛИНА”.   Лабораторията  е  с работно време от понеделник до петък - от 07:00 до 18:00ч., като за удобство на гражданите ще е дежурна  и в събота от 07:00 до 13:00ч.

 

 

 


Коментари