Публикация

Викаме лаборант у дома, ако не можем да отидем на изследване

Викаме лаборант у дома, ако не можем да отидем на изследване

Услугата се предлага в градовете Варна и Бургас от медицинска лаборатория „ЛИНА” и е насочена както към трудноподвижни пациенти, така и към хора, които не разполагат с достатъчно време


Вече е възможно да повикате лаборант у дома, ако се налага да си направите изследвания, но сте възпрепятствани  да посетите лаборатория. Услугата се предлага в градовете Бургас и Варна от МДЛ „ЛИНА” и е насочена както към лежащо болни и трудноподвижни пациенти, така и към тези, които не разполагат с достатъчно време.

„Голям интерес към нея проявяват и хора, които работят от вкъщи”, обясняват от „ЛИНА”.

Заявки за домашни посещения на територията на град Варна се правят един или два дни  предварително на тел: 0883 750 050, а за град Бургас на тел. 056 / 834 540  (от понеделник до петък). Самите посещения  се извършват  от 7:00 до 8:30 часа през работната седмица, като биологичен  материал се взима  от обучен лаборант. Поради това, че Здравната каса все още не поема услугата, тя се заплаща от пациента и е на стойност от 10 лева. Резултатите могат да бъдат проверени онлайн  на сайта на лабораторията: www.lina-bg.com, а при предварителна заявка и получени по пощата на посочен адрес безплатно.


Коментари