Публикация

„Уни Хоспитал“ с Медицински Оскар за иновации

Призовете са признание за хуманизма и отговорността на лекари и болници


МБАЛ „Уни Хоспитал“ получи наградата в категория „Медицински иновации“ на Националните медицински награди `2016. Официалната церемония по отличаването на победителите, в едно от най-престижните събития в сферата на здравеопазването, се състоя на 12 октомври в хотел РАМАДА София.

Благодаря на българските пациенти, които ни се довериха и останаха да се лекуват в България, както и на българските лекари, предпочели страната ни, сподели д-р Лучия Добрева, управител на МБАЛ „Уни Хоспитал“. Д-р Добрева благодари на всички свои колеги и подчерта, че тази награда е за целия екип на болницата в Панагюрище.

Призовете са признание за хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на здравеопазването.

Партньори на събитието са Национална пациентска организация, Български фармацевтичен съюз, Български лекарски съюз, Национално сдружение на общопрактикуващите лекари. 

Коментари

"Д-р" Добрева много чарована изглеждате на снимката, а с близките на пациентите се отнасяте като кучета! "НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА ГОВОРЯ С ТЯХ!" - така "Д-р" Добрева изказва съболезнования на близки на пациент, който "убиха" заради безхаберието си. Защо ви дадоха награда в "Медицински иновации"? Измисли сте иновативен начин да заличите общ. Панагюрище като убивате населението и, което се доверява на вашите "СПЕЦИАЛИСТИ".Вие сте безочни, некомпетентни, нагли печалбари. Единствено си точите пари от НЗК и изхвърляте пациентите като кучета. Губите епикризи, изследвания, вещи. Организацията ви е на ниво 0. Отношението ви е под всякаква критика. Компетността ви е силно СЪМНИТЕЛНА!