Публикация

Д-р Любомир Бойчев от Тутракан е номиниран за приза "Лекар на годината"

Д-р Любомир Бойчев от Тутракан е номиниран за приза "Лекар на годината"

Той вече е получавал отличието през 2012 г. за проявени висок морал и професионализъм в особено тежка ситуация с национално значение


Уважаваният и известен в цяла България акушер-гинеколог от Тутракан д-р Любомир Бойчев е номиниран за приза “Лекар на годината”. Решението е на Управителния съвет на Районната лекарска колегия в Силистра и е по повод 19 октомври – Ден на българския лекар.
Д-р Бойчев е началник на Акушеро-гинекологичното отделение в Многопрофилната болница за активно лечение /МБАЛ/ в Тутракан и управител на Медицински център “Св. Иван Рилски”.
Той вече е получавал отличието през 2012 г. за проявени висок морал и професионализъм в особено тежка ситуация с национално значение.
Сега номинацията е за заслуги в областта на медицината.
Потомственият акушер-гинеколог д-р Любомир Бойчев, син на също известния и уважаван д-р Петър Бойчев, е единственият лекар от Силистренска област, номиниран в кампанията “Лекарите, на които вярваме”.
Извън медицина и в свободното си време д-р Любомир Бойчев обича да слуша рок. И не случайно – като студент той е бил китарист на няколко сериозни рок банди по това време време.

Коментари