Публикация

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ПРИ ХИРУРГ В МЦ-1 В ПЛОВДИВ

По повод Димитровден, който православната църква почита на 26 октомври, медиците от верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ организират кампания


По повод Димитровден, който православната църква почита на 26 октомври,  медиците от верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ организират кампания безплатни хирургични прегледи. Консултациите започват на 24 октомври 2016 г., понеделник, и ще продължат един месец.

Инициативата се провежда с подкрепата на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан в Медицински център-1 в Пловдив. Тя е в духа на традициите на елитните лечебни заведения - да правят безвъзмездни профилактични консултации в навечерието на големите християнски празници. По този начин българските лекари от частния сектор засвидетелстват желанието си да бъдат в помощ на хората. От пациентите не се изисква да представят направления от личните лекари за посещенията при специалистите. Те обаче трябва предварително да си запазят час на регистратурата, на тел: 032/644-222.

Есента е най-подходящият момент за преглед при коремен хирург, тъй като през този сезон се сменя хранителният режим и много хора се оплакват от дискомфорт. Всички, които имат болки в корема, тежест, парене, киселини след нахранване, е добре да потърсят консултация със специалист.  

Пациентите могат да поискат съвет от лекарите, ако имат оплаквания от херния и жлъчка, страдат от кожни туморни образувания или се нуждаят от консултация със специалист след хирургична интервенция.

Прегледите ще правят хирурзите д-р Костадин Белев и д-р Иван Начев. 

Коментари