Публикация

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Специалистът-уролог д-р Георги Панайотов ще приема пациенти с бъбречно-каменна болест или съмнения за нея само с предварително записване на час на телефони 0700 33 900 или 0892 202 080.


През ноември 2016 Сити Клиник Варна започва безплатни прегледи за камъни в бъбреците. Специалистът-уролог д-р Георги Панайотов ще приема пациенти с бъбречно-каменна болест или съмнения за нея само с предварително записване на час на телефони 0700 33 900 или 0892 202 080. Лекарят е с опит в диагностиката и лечението на камъни в бъбреците и уретрата и с богата практика в разбиването на камъни чрез екстракорпорална литотрипсия.

Сити Клиник Варна разполага с един от двата най-модерни литотриптера у нас и за последните три години има проведени стотици процедури по разбиване на камъни в бъбреците. Методът е безкръвен, неинвазивен, не налага болничен престой и позволява бързо връщане към ежедневните дейности на човека.

Бъбречната криза предизвиква една от най-силните болки в човешкото тяло. Причина за нея са малки образувания в бъбрека, познати като камъни. Благодарение на новите технологии в последните години е възможно камъните в бъбрека и уретрата да се раздробяват без операция със скалпел и без пълна упойка. За различните случаи са нужни от една до няколко процедури. Апаратът на Сити Клиник позволява провеждането им да е комфортно за пациента.

Коментари