Публикация

Млад мъж, страдащ от Квадриплегия всеки ден прави нова стъпка към деня, в който ще проходи

Йордан Илиев е един от най-силните и борбени хора, които познавам

 

Вече съм ви разказвала за Данчо - младият мъж, който не се предава, който не изоставя вярата, че един ден ще прави това, което е правел като дете - ще ходи, а може би ще тича. Неговата вяра не е облечена единствено в думи и в молби, не се е превърнала в очакване някой ден някоя сила да му върне това, което нелеп инцидент му е отнел. Данчо "върви"  към мечтата си всеки ден, упорито, с труд, усилия, оптимизъм и усмивка. И с помощта на всички, които вярват в него.

Неговата сила е пример не само за хората, изпаднали в подобно положение, но и за всички, които в някакъв момент са се чувствали обезнадеждени.

 

 

АНКЕТА


Здравейте приятели! Тука (вижте видеото) правя упражнение за кръста. Иначе сам успявам да се задържа прав около минута.- Данчо редовно качва във Фейсбук профила си видеа, които показват неговия напредък. С тях той благодари на хората, които го подкрепят, показвайки им, че всяка една стотинка за него е безценна. - Ще Ви помоля отново да продължите, да ме подкрепяте като изпращате sms с текст DMS YORDAN на номер 17 777. Благодаря Ви много, приятели!!!

 

Коментари