Публикация

Бейбибум в МБАЛ „Бургасмед“, болницата печели доверието на все повече родилки

Отлични лекари, добро отношение и апаратура от най-висок клас са в основатаМБАЛ „Бургасмед“ печели доверието на все повече майки. От началото на годината здравното заведение се превръща в едно от най-предпочитаните в Югоизточна България, бележи се сериозен ръст на ражданията.

„Причината е комплекса“, скромно отбеляза началникът на АГ отделението в болница д-р Ризова. „На първо място е отличният екип, който събрахме тук. Д-р Гамишев, д-р Дорийска, д-р Недялков, д-р Николова, д-р Маркова са прекрасни лекари и професионалисти с дълъг стаж. Акушерките също са много опитни и в техни ръце всяка майка може да бъде спокойна“, отбеляза още д-р Ризова. 

Личното отношение към всеки пациент, доброто оборудване и обстановка също са сериозна предпоставка за нарастването на популярността на МБАЛ „Бургасмед“ сред родилките. В МБАЛ „Бургасмед“ има отделение по патологична бременност, правят се всички видове гинекологични операции, включително и лапораскопските, които в последните години, се избират от все повече жени.

МБАЛ „Бургасмед“ разполага с отлична микропедиатрия(неонатология) с второ ниво на компетентност, която се ръководи от д-р Десислава Йончева. Преди година и половина тя напусна Университетската болница „Георги Странски“, за да оглави неонатологията на МБАЛ „Бургасмед“. В това отделение работят още д-р Хрусанова и д-р Ставрева – доказани лекари с безупречна биография. 

„Бъдещите майки може да бъдат спокойни, защото ще получат професионално отношение и сигурност“, отбеляза д-р Ризова, която е един от най-добрите АГ специалисти в Бургас. Тя е с 27-годишен стаж и работи в МБАЛ „Бургасмед“ от основаването й.

http://www.flagman.bg

Коментари