Публикация

Пречистване на кръвта, лимфата и тъканната течност

Необходими са правилно хранене, достатъчно течности, редовна хигиена и намаляване на отровите, които постъпват през околната среда или чрез употреба на „тежки” медикаменти.



Течните среди - кръв, лимфа, тъканна течност образно казано  са  вестоносците в организма, благодарение на които клетките се изхранват, отделят непотребните си вещества и получават хормонални сигнали за необходими промени в своите функции.  За пречистването им са необходими правилно хранене, достатъчно течности, редовна хигиена и намаляване на отровите, които постъпват през околната среда или чрез употреба на „тежки” медикаменти. Редица билки имат пряко или косвено очистващо действие. Сред тях са: коприва, кръвен здравец, бял равнец, червен кантарион, тинтява, ехинацея и сарсапарила. Активните вещества на репея стимулират отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата, което оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества. Екстрактът от гроздово семе е мощен антиоксидант. Коензим Q10 доставя кислород на тъканите, особено на сърцето и имунните клетки.

Репеят е една от петте натурални съставки в уникалната формула на продукта Детоксифайв, подпомагащ пречистването на тялото от токсини и обменни разпадни продукти. Детоксифайв допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система.

Коментари