Публикация

Магистър-фармацевт и помощник-фармацевт

Аптеките НОВЕ фарм са част от успешно развиващите се аптечни вериги в София през последните 15 години


Описание и изисквания: Аптеки НОВЕ фарм се управляват от фирма Медея 2002-ООД и са част от успешно развиващите се аптечни вериги в София през последните 15 години. С голямата си площ, модерен интериор, богат асортимент и високо ниво на обслужване те представят най-новите тенденции в развитието на този сектор в здравните услуги. Резултат от възходящото развитие на фирмата са седемте аптеки в кварталите Младост 1, Младост 3, Дианабад, Красно село и в центъра на София. 

Сменихме досегашното си име Медея с НОВЕ фарм, за да запазим своята уникалност и за да можем да се развиваме в перспектива. В основата на успеха ни стои екипът от нашите служители и затова ние инвестираме в повишаването на тяхната професионална квалификация и даваме възможност за кариерно израстване на най-добрите от тях. 

През тази година открихме два нови обекта и това ни дава възможност за отворим врати за приемане на нови кадри в семейството на НОВЕ фарм. 

Отговорите на следните въпроси ще ви посочат, дали аптеки НОВЕ фарм са мястото, където бихте искали да работите и да се развивате, където ще се чувствате удовлетворени и бихте били част от едно голямо семейство, което да ви подкрепя:

Искам ли моята личност и компетентност да бъдат ценени и уважавани?

Искам ли бърз старт в своята кариера?

Желая ли да имам реноме на високо квалифициран фармацевт, който да бъде търсен на пазара на труда?

Предпочитам ли да работя в динамична среда, в екип от позитивни, толерантни, млади и приветливи колеги?

Предпочитам ли предизвикателствата пред монотонността?

Търся ли финансова сигурност и допълнителни стимули в работата си?

Ако вашият отговор на тези въпроси е ДА, то Вие сте добредошли да започнете успешна кариера като фармацевти във верига аптеки НОВЕ фарм. Ще очакваме Вашата автобиография с актуална снимка и мотивационно писмо за позициите магистър-фармацевт и помощник-фармацевт.

Нека изградим своето бъдеще заедно!

Месторабота: София/България

За да кандидатствате по тази обява, натиснете тук!

Коментари