Публикация

Годишна национална конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина

Годишна национална конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина

Имаме удоволствието да Ви поканим на традиционната Годишна национална конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина, която ще се проведе на 21 ноември 2016 година в комплекс „Царско село“. 


Уважаеми дами и господа,

Скъпи колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим на традиционната Годишна национална конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина, която ще се проведе на 21 ноември 2016 година в комплекс „Царско село“

Участие ще вземат утвърдени международни специалисти в областта на спортната травматология, рехабилитацията, медикаментозно-физикалното възстановяване и стимулиране. 

Американската клиника за гръбначни заболявания с радост се включва в Конференцията с презентация на тема „Неинвазивно атравматично лечение на гръбначни заболявания, представена от д-р Марк Бери. 

Организаторите от Медицинската комисия на Българския футболен съюз и “Уни-ММ” ООД ще предоставят на колегите лекари на националните отбори по футбол - мъже, младежи, юноши, жени и аматьори, и на лекарите – консултанти на национални и олимпийски отбори на България възможността да се запознаят с новостите при лечението на спортни травми и тяхната превенция. На място специалистите ще чуят от д-р Марк Бери какви успехи постига хиропрактичното лечение и ще се запознаят с редица пациентски случаи, веднъж вече диагностицирани като тежки, но успешно решени чрез неинвазивните методи, прилагани в Американската клиника за гръбначни заболявания.

Конференцията ще се проведе на 21 ноември 2016г. (понеделник) от 9,00 до 18,00 часа в конферентната зала на спа-комплекс “Царско село”- София. Регистрацията за участие е от 9.00ч., а началото е 10.00ч

Очакваме Ви там!

Коментари