Публикация

Годишна национална конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина

Годишна национална конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина

Уважаеми дами и господа,

Скъпи колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим на традиционната Годишна национална конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина, която ще се проведе на 21 ноември 2016 година в комплекс „Царско село“

Участие ще вземат утвърдени международни специалисти в областта на спортната травматология, рехабилитацията, медикаментозно-физикалното възстановяване и стимулиране. 

Американската клиника за гръбначни заболявания с радост се включва в Конференцията с презентация на тема „Неинвазивно атравматично лечение на гръбначни заболявания, представена от д-р Марк Бери. 

Организаторите от Медицинската комисия на Българския футболен съюз и “Уни-ММ” ООД ще предоставят на колегите лекари на националните отбори по футбол - мъже, младежи, юноши, жени и аматьори, и на лекарите – консултанти на национални и олимпийски отбори на България възможността да се запознаят с новостите при лечението на спортни травми и тяхната превенция. На място специалистите ще чуят от д-р Марк Бери какви успехи постига хиропрактичното лечение и ще се запознаят с редица пациентски случаи, веднъж вече диагностицирани като тежки, но успешно решени чрез неинвазивните методи, прилагани в Американската клиника за гръбначни заболявания.

Конференцията ще се проведе на 21 ноември 2016г. (понеделник) от 9,00 до 18,00 часа в конферентната зала на спа-комплекс “Царско село”- София. Регистрацията за участие е от 9.00ч., а началото е 10.00ч

Очакваме Ви там!

Коментари