Публикация

29 ноември: Аптеки „Фаркол“ обявяват победителите от томболата си

29 ноември: Аптеки „Фаркол“ обявяват победителите от томболата си

Бургаско училище, детска градина и спортна школа печелят по 1000 лв.


На 29 ноември ще стане ясно кое бургаско училище, детска градина и спортен клуб печелят по 1000 лв. от томболата на аптеки „Фаркол“. Имената на победителите ще бъдат обявени в 11 часа в аптека „Бургас“ на бул. „Христо Ботев“ №1.

Шанс да спечелят спонсорството имат всички учебни заведения и спортни школи, чиито имена сте посочили на гърба на своя касов бон при покупка на минимална стойност 25 лева в аптеките. Във всеки един от 6-те обекта на аптечната верига в Бургас бяха поставени по три кутии – съответно за подкрепа на училище, детска градина и спортен клуб. Томболата, посветена на 25-ата годишнина на аптечната верига, стартира на 14 октомври и приключва на 24 ноември.

След като бъдат събрани касовите бележки от всички аптеки, в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на печелившите. Това ще направят малките футболисти от спортна школа „Звездичка“. Ръководството на аптеки “Фаркол“ се надяват средствата, които ще дарят да бъдат използвани за подобряване на учебния процес и материалната база, така че децата ни да учат и спортуват в още по-добри условия.

По време на инициативата аптеки „Фаркол“ зарадваха стотици свои клиенти с подаръци. Бяха раздадени футболни топки, тениски, термочаши, апарати за кръвно налягане, часовници, химикали, бележници, хранителни добавки и др. Още новини за аптечната верига на адрес www.farkol.bg и на фейсбук страницата на аптеки „ФАРКОЛ“.


 

Коментари