Публикация

ДЕКЕМВРИ - МЕСЕЦ БЕЗ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТАКСИ

ДЕКЕМВРИ - МЕСЕЦ БЕЗ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТАКСИ

При лекар специалист и за лабораторни изследвания


Медицински център Клиника Нова обявява декември за месец без потребителски такси за различни водещи лекари специалисти и лабораторни изследвания. Всички здравноосигурени лица с направления за преглед при лекар специалист или високо специализирана дейност ( ехокардиография, холтер с ЕКГ, велоергометрия, доплер сонография, електроенцефалография, електромиография, вътреставни апликации, ехографско изследване на стави при деца) могат да се прегледат в клиниката, без да заплащат регламентираната от НЗОК потребителска такса. За целта е нужно само да си запишат час на телефоните за контакт.

Пациентите, които искат да направят изследвания в лаборатория „Лина” и имат направление по здравна каса, също не заплащат тази такса. Това важи за такса манипулация, венепункция и консуматив. Лабораторията разполага с най-модерно оборудване и се намира на територията на Медицинския център за още по-голямо удобство. 


За МЦ „Клиника Нова”:

„Клиника Нова” се утвърди като водещ медицински център във Варна, предлагащ пълна гама качествени здравни услуги. Използват се традиционни и алтернативни методи на терапия – държим на информираността на пациентите относно всички възможности. Клиниката разполага с квалифицирани специалисти с отличен професионален опит, които работят с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания. 

Какво ни отличава:

Това, на което в МЦ „Клиника Нова” особено държим, е комуникацията с пациентите. За специалистите и за административния персонал на клиниката хуманното отношение към пациентите и техните близки е на първо място. Освен качеството на услугите, професионализма на специалистите, за нас е важно пациентите да са информирани за всичко, което се отнася до лечението им. Гарантираме дискретност, обратна връзка и ясна, почтена комуникация между пациента и неговия лекар.

Коментари