Публикация

Вижте как да участвате в кампанията за безплатни профилактични изследвания на „ЛИНА” – Варна и "Младежки глас"

Вижте как да участвате в кампанията за безплатни профилактични изследвания на „ЛИНА” – Варна и "Младежки глас"

Медицинска лаборатория „ЛИНА” – Варна и Национално сдружение „Младежки глас” организират кампания за безплатни профилактични изследвания „С любов към здравето”. Местата са ограничени, затова побързайте да се запишете на e-mail: pr@mg2007.eu


Медицинска лаборатория „ЛИНА” – Варна и Национално сдружение „Младежки глас” организират кампания за безплатни профилактични изследвания „С любов към здравето”. Местата са ограничени, затова побързайте да се запишете на e-mail: pr@mg2007.eu.

Изследванията, които ще се извършват на 3-ти декември (събота),  са обединени в пакет „Фитнес старт”, който включва: пълна кръвна картина, кръвна захар, холестерол, урина,  изследвания на ензимите на черния дроб АСАТ и АЛАТ и проследяване на функцията на бъбреците чрез изследване на креатинин. Те са подходящи както за тези,  които искат да поддържат добра физическа форма и тренират, така и за всички останали.

„Целта на профилактичните кампании е да насърчим хората да обръщат по-голямо внимание на здравето си. Причината е, че много от заболяванията могат да бъдат предотвратени или лекувани с по-голям успех при навременни изследвания ”, споделят от лаборатория „ЛИНА” и Национално сдружение „Младежки глас”.

Желаещите да участват в кампанията „С любов към здравето” трябва да изпратят e-mail, посочвайки имената и възрастта си. На първите записали се, ще бъдат върнати писма с потвърждение за участие в кампанията, както и часа, в който да се явят в лабораторията на ул. „ул. "Д-р Анастасия Железкова" №40 в гр. Варна.

Повече информация можете да видите от събитието във фейсбук.

Коментари