Публикация

АКУСТИЧНА мезотерапия - отново за първи път в Хил клиник Естетична дерматология

АКУСТИЧНА мезотерапия - отново за първи път в Хил клиник Естетична дерматология

Акустична мезотерапия - иновативен неинвазивен метод за дълбоко доставяне на продукти в кожата.


 

Нашата кожа притежава двойно-липидната бариера, която има важна защитна роля и ограничава вредното въздействие на външните фактори. В същото време обаче тя не пропуска и полезните вещества, които се опитваме да доставим чрез използването на козметични кремове и серуми. Редица изследвания показват, че усвояването на нанесени по повърхността на кожата вещества е едва около 10%...

В Хил клиник разполагаме с уникална технология за трансепидермална доставка на продуктите. Всеки поставен крем или серум постига задачата си, тъй като успява да проникне в кожата, а не както досега да остане на повърхността й.

АКУСТИЧНАТА мезотерапия на Impact открива нови измерения за интензивно въздействие върху кожата.

Апаратът е създаден на базата на сонофореза с ниски честоти, която по нежен начин образува микосфери в междуклетъчното пространство. В последствие, с дозирано напрежение, тези микросфери, съдържащи продукт, се изтласкват навътре в кожата. Изключителният ефект при застаряване и фотоувреда е видимото освежаване, повишената еластичност и отличен тен. Когато терапията се ползва при белези от шарка и акне, цикатракси или стрии постигаме значително подобрение и то в кратки срокове.

Impact действа с деликатни акустични вълни и прави възможна трансепидермалната доставка във втория кожен слой. Може да се работи с различни като състав и действие серуми. Тайната на успеха се крие в правилният избор на продукт, който да въведем посредством Impact. Затова ролята на специалиста, който извършва процедурата, е от голямо значение. За повече информация посетете сайта ни hillclinic.com или позвънете на 02 439 3131.

Коментари