Публикация

Д-р Славчо Близнаков: Честит празник колеги

Днешният свят празник е повод да се поздравим и с успехите на една от най-старите и успешни болници в България.


УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

Денят за почит към  Св. Анна е празник и на нашата болница – УМБАЛ „Св. Анна“ - София АД.  Православната църква приема Света Анна и нейният съпруг - Свети Йоаким за Свети и праведни богоотци, като тя е смятана за покровител на родилките и миньорите, на брака, на майчинството, на семейството, на бременните, девиците и вдовиците.

Днешният свят празник е повод да се поздравим и с успехите на една от най-старите и успешни болници в България. През 2016 година при нас бяха направени инвестиции за милиони, с което пациентите ни имат възможността да ползват предимствата на най-модерната техника  в условия, съизмерими със стандартите на всяка една водеща болница в Европа и света. Най-голямата гордост на УМБАЛ „Св. Анна“ в София обаче е екипът от елитни лекари, медицински сестри, санитари и съпътстващи ги колеги, плюс страхотната традиция, която повече от 100 години е сред емблемите на здравеопазването в България.

Заслужава си да отбележим, че нашите специалисти заеха достойно място в класацията на Дарик радио „Най-добрите лекари в София“. Съвсем очаквано, УМБАЛ „Св. Анна“ - София може да се похвали с присъствието на 25 лекари в престижната класация - с 12 повече спрямо предходното издание на анкетата.

Две от най-престижните медицински награди за 2016 г. бяха спечелени от УМБАЛ "Св. Анна" - София АД. Лекар на годината стана д-р Славомир Кондов, а болницата получи приза за най-успешни медицински инвестиции.

Днес е денят, в който да си пожелаем много здраве, лични и професионални успехи.

Убеден съм, че достойнството на нашата хуманна професия и вярата в професионализма на българския лекар и занапред ще бъдат неразделна част от историята на УМБАЛ „Св. Анна“ –София АД !

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Д-р Славчо Близнаков

Изпълнителен директор на УМБАЛ„Св. Анна“ - София АД

Коментари