Публикация

Магистър-фармацевт – гр. София

„ФармаСтор“ търси специалист за аптека в жк Надежда


Описание и изисквания:
„ФармаСтор“ е компания, която е лидер в сферата на фармацевтичните услуги с дългогодишна история. Новаторският ни подход и развитието на GOOD PHARMACY PRACTICE (GPP) са един от отличителните ни знаци. Смело твърдим, че нашите екипи са съставени от едни от най-добрите професионалисти фармацевти, с всестранно развити умения. Клиентите ни високо ценят консултациите на доверените си фармацевти от аптеки „ФармаСтор“ както в сферата на ОТС и лекарствените продукти по лекарско предписание, така и относно медицинската козметика, хранителните добавки, спортното хранене и други. 
В професионалното си развитие нашите колеги могат да разчитат на съдействието и съветите на редица водещи лекари – като например шуслерови терапевти, педиатри, кардиолози, невролози и др.

Имаме нужда от Вас - професионално ориентиран, високо мотивиран, добре организиран и комуникативен магистър-фармацевт - за да се развиваме заедно.

Станете част от големия екип на „ФармаСтор“ 12 с адрес: бул. „Ломско шосе“ 34 до метростанция „Надежда“.

Компанията предлага:
• Професионални обучения в областта на: консултация и продажби, фармацевтичен маркетинг, ароматерапия, шуслерова терапия и много други. Обученията се провеждат съвместно с водещите компании (като Sanofi-Aventis, Abbott, Actavis, DHU), съобразявайки ги с индивидуалните нужди на всеки магистър-фармацевт.
• Стриктно отношение към Вашите трудово-правни договорености.
• Ангажираност и разбиране спрямо Вашите социални нужди.
• Динамично развитие с широка перспектива в съответствие с Вашите професионални умения.

Ако предлаганата от нас свободна позиция представлява интерес за Вас, не се колебайте да ни изпратите Вашата автобиография – оперативния мениджър на аптеки „ФармаСтор“ ще се свърже с Вас, в минимално кратки срокове.

НИЕ СМЕ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ!

Всички документи ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност съгласно ЗЗЛД.

Месторабота: София/България

За да кандидатствате по тази обява, натиснете тук!

Коментари