Публикация

Ваня Ганева: Изчистих организма си след дълъг прием на лекарства

Лечебната криза, през която преминах, беше тежка, но се радвам, че не се отказах


С нас се свърза Ваня Ганева. Тя ни изпрати писмо, което публикуваме по-долу:

"На 43 години съм . За първи път опитах продукта ДетоксиФайв миналата пролет. Заради силна болка в зъбите, ми се наложи да приемам дълго време болкоуспокояващи и нестероидни противовъзпалителни.

Тъй като страдам и от редица други заболявания, заради които приемам лекарствени препарати, реших, че е добре да детоксикирам организма си. Започнах приема с четири таблетки дневно (два пъти по две) ДетоксиФайв. Истината е, че първите няколко дни се чувствах доста зле – много силно главоболие, лек обрив по врата и лицето, силна кашлица, урината ми промени цвета си (стана по-тъмна и мътна). Макар че бях прочела внимателно листовката и бях подготвена с така наречената лечебна криза, в която токсичните вещества напускат организма по различни канали, като че ли малко се изплаших. Обадих се на производителите и те ме убедиха да продължа и да съм сигурна, че това е добър знак, сочещ, че продуктът действа и организмът се чисти.

Сега съм благодарна, че не се отказах. Само няколко дни по-късно, се чувствах много добре – лека и заредена с енергия, изпълнена със сили.  

Направих още един детоксикационен курс с ДетоксиФайв през есента и страничните ефекти бяха значително по-малко. Сега съм решила след Коледните и Новогодишните празници, през които се отдавам на хапване и пийване отново да си направя един такъв курс. Препоръчвам го на всичките си близки и познати. Усещането че си направил нещо добро за себе си е прекрасно! 

Коментари

DetoxiFive
28 дек 2016 11:49

Господин Цончев, Весела Коледа! Желаем Ви от все сърце здраве! Благодарим Ви за вниманието! В действителност, организмът е съвършена машина, която се грижи отлично за собствената си детоксикация - бъбреците, черният дроб, кожата, белите дробове са основните отговорници за този процес. За съжаление, средата, в която живеем и токсините, които приемаме ежедневно, изключително много затормозяват собствените пречистващи сили на организма. Билковите екстракти, които са вложени в ДетоксиФайв, всъщност подпомагат именно тези обменни процеси, влияейки благотворно върху органите и системите, отговорни за това.