Публикация

Дeтоксифайв - клинично потвърден мултифункционален продукт

Наблюденията ми върху пациенти, които го прилагат в срок от 15 до 90 дни, показват значително подобряване на общото самочувствие, чернодробната, пикочоотделителната, дихателната и имунната системи


 

Множествените патологии и предразположения са нарастващо предизвикателство пред съвременната медицина. Специфична тяхна особеност е трудното им повлияване от кратки курсове с често предписваните лекарствени средства, докато дългите курсове представляват опасност във връзка с нарастване на неблагоприятните им странични ефекти.

Важен ресурс в тези случаи са качествените хранителни добавки. „Детоксифайв“ е една от тях – съчетание на четири концентрирани екстракта (от андрографис, леспедеза, мащерка и репей) с детоксиниращо и подпомагащо органите действие и органична форма на един от най-необходимите и едновременно дефицитни в масовата популация микроелементи – селена.

В чисто практически смисъл, наблюденията ми върху прилагащи го (в срокове от 15 до 90 дни) пациенти показват значително подобряване на общото самочувствие, чернодробната, пикочоотделителната, дихателната и имунната системи. Това, от една страна, се манифестира с редуциране на съответните признаци, като тежест в дясното подребрие, храносмилателни и микционни нарушения, кашлица с експекторация и изобщо честота на респираторните инфекции.

От друга страна, лабораторните показатели (трансаминази, креанинин, пълна кръвна картина, микробиологични маркери и др.) показват положителна динамика под въздействието на „Детоксифайв“.

По особен механизъм е повлияването на хроничните дерматологични проблеми, включително екземи и псориазис. Тъй като връзката на повечето от тях с вътрешното състояние не подлежи на съмнение, често се наблюдава благоприятен, но отложен ефект. В началото на приема на „Детоксифайв“ някои обриви могат дори да се активизират за кратко, но с акумулиране на общия ефект върху обмяната последва трайно подобряване и на конкретната кожна симптоматика.

Общото активизиране на депурационните процеси е много съществено при екзогенни и ендогенни интоксикации – експозиция на тежки метали, алкохол, тютюн и микробни ендотоксини. Разбира се, оптимален ефект се получава при едновременно прекратяване на съответните въздействия.

Специален интерес представлява употребата на този продукт за ограничаване на нежелателните въздействия на редица лекарствени средства. За някои от тях, например парацетамола, е установено, че съставката андрографис подобрява детоксинирането и едновременно с това увеличава желания фармакологичен ефект, т.е. той се постига с по-малко от лекарството.

В други случаи, например някои химиотерапевтици могат да отбележат спад в действието си на фона на „Детоксифайв“, но и тогава той е важен за последваща употреба. Установено е, че търсените ефекти бързо спадат след прекратяване на медикамента, но страничните ефекти се развиват дълго време след това. Много ценно е в тези случаи още 1-2 дни след временното или финално спиране на терапията да се включат пречистващи хранителни режими, в съчетание с комплексни растителни суплементи, от рода на „Детоксифайв“.

Коментари