Публикация

Природен продукт в битката с множествените патологии

Известният специалист по вътрешни болести и фитотерапия д-р Димитър Пашкулев за терепевтичното действие на DetoxoFive


Множествените патологии и предразположения изправят съвременната медицина пред все по-големи предизвикателства. Проблемът е там, че   от една страна те трудно се повлияват  от кратки курсове с често предписваните  лекарствени средства, а от друга  -  дългите курсове водят след себе си  неблагоприятни  странични ефекти - това казва в своя статия известният специалист по вътрешни болести и фитотерапевт д-р Димитър Пашкулев.

Наблюденията му върху пациенти, които  прилагат в срок от 15 до 90 дни продукта ДетоксиФайв, показват значително подобряване на:

  • общото самочувствие,
  • чернодробната,
  • пикочоотделителната,
  • дихателната
  • имунната система

Ето защо:http://www.credoweb.bg/detoksifayv-klinichno-potvarden-multifunktsionalen-produkt-content-95959.html

 

 

Коментари

Здравейте, г-н Антонов! Ако човек иска да се пречисти профилактично, тогава препоръчителният прием е 2 пъти на ден по 1-2 таблетки с повечко вода за 15 до 30 дни. След това за същия период може да се направи почивка и курсът да се повтори. Ако има констатирани заболявания или човек е изложен на повече токсини, стресова работна среда, вредни производства, тютюнопушене, употреба на алкохол, отслабена имунна система или медикаментозни лечения, може да взима продукта 2 пъти на ден по 2 таблетки в продължение на два – три месеца.

Благодаря за разяснението. Конкретно в случая ставаше дума за една малка аптека на ул. "Иван Рилски" в София, не зная номера. Но намерих продукта и си го купих след това от Медея. Добре ли е да направя един 14-дневен курс с цел следпразничен детокс или трябва по-дълго да взимам детоксифайв

DetoxiFive
5 яну 2017 10:56

Здравейте, господин Антонов и Честита Нова Година! Дано бъде изпълнена с много здраве! Съжалявам, че не сте открил ДетоксиФайв в близката Ви аптека. Би трябвало да го има по цялата аптечна мрежа. Ако ми дадете координатите й (на аптеката), ще проверя конкретния случай. За разлика от повечето продукти на пазара, които влияят върху детоксикационните процеси в черния дроб или в бъбреците (диуретици), ДетоксиФайв влияе върху всички детоксикационни и обменни процеси в организма - черен дроб, бъбреци, бели дробове, кожа, кръв лимфа и на на ниво клетка. Ако токсините не бъдат изведени от тялото, те продължават да циркулират в кръвта и могат да попаднат в друг орган. Затова е много важно детоксикацията да е цялостна.Желая Ви от все сърце здраве! Можете да разчитате за всякаква информация. Поздрави и хубав ден!

Чета редовно статиите по темата за токсините и извеждането им от тялото и ги намирам за много интересни. Реших да опитам продукта за следновогодишен детокс, но в кварталната аптека го нямаше в момента ими предложиха друг, всъщност оказа се, че има няколко с подобно действие. Как да се ориентира потребителят кой да избере. Какви са предимствата на Детоксифайв пред други подобни продукти?