Публикация

МОМИЧЕНЦЕ Е ПЪРВОТО БЕБЕ, РОДЕНО В МБАЛ „СВЕТА МАРИНА“-ПЛЕВЕН ПРЕЗ 2017г. 

МОМИЧЕНЦЕ Е ПЪРВОТО БЕБЕ, РОДЕНО В МБАЛ „СВЕТА МАРИНА“-ПЛЕВЕН ПРЕЗ 2017г. 

354 бебета, родени в бутиковата Акушерска клиника към МБАЛ „Света Марина“-Плевен през последната година


 

  
Малката Цветослава, с ръст 50 см и тегло 3.500 кг се е родила чрез естествено родоразрешаване в първите часове на нощта на 31 декември, 2016 срещу 1 януари, 2017г. Водещи раждането в празничната нощ са акушер-гинекологът д-р Александър Любенов и неонатологът д-р Максим Йонов. 
Малката Цветослава е едно от 354 бебета, родени в бутиковата Акушерска клиника към МБАЛ „Света Марина“-Плевен през последната година, съобщава Завеждащият клиниката д-р П. Партенов, като уточнява, че клиниката  е база за обучение на студентите от специалността "Акушерство и Гинекология" към Медицински университет-Плевен  и се радва на почти пълно, 100% запълване на легловата база, като много от майките са не само от Плевен, областта и близките градове, а и от градове като Велико Търново, Свищов, Габрово, Русе и др. 
Д-р Партенов  благодари на всички мами , че са се доверили на  грижите  на екипа му в тези най-важни за всяка майка дни, а на  екипа на Акушерска клиника към МБАЛ „Света Марина“-Плевен пожелава много здраве и да продължават да работят  все така  - професионално, сърцато и всеотдайно.

Коментари